Klitorisen tantrisk massasje

klitorisen tantrisk massasje

I mange kulturer i Østen regnes munnen som en av våre sterkeste erogene soner. I følge Kama Sutra, den indiske kjærlighetslæren, er kyss like viktige som selve samleiet. Lange og inderlige kyss aktiverer leppene som erogene soner, setter fart på sexhormonene og øker opphisselsen under den erotiske oppdagelsesferden. Ansiktet og munnen skal være avslappet. Sug eller slikk langsomt og lett på overleppen hennes sånn at din underleppe berører båndet mellom overleppen og tannkjøttet. Jo mer avspent du er dess bedre kontakt får du med partneren.

Det gjelder også når du kysser eller koser henne kjærlighetsfullt langs lårene, nakken og rompa. Ifølge den tantriske tradisjonen har kvinnens overleppe direkte kontakt med klitorisen hennes, og er derfor spesielt følsom.

Kyss stimulerer også de akupunkturpunktene på leppene som har direkte kontakt med hjernens lyst-senter. Dette området er en viktig erogen sone fordi det der vrimler av opphissende sexpunkter og noen soneterapipunkter som har direktekontakt med både mannens og kvinnens kjønnsorganer. Alle som har prøvd vet at ryggmassasje stimulerer kroppens seksuelle energi.

Berøringen frigjør også fred-og ro-hormonet oxytycin som gjør at partneren kjenner seg trygg og avslappet. Konsentrer deg om det lystfremkallende punktet som ligger omtrent fem centimeter ovenfor skinkene. Kos langsomt med det. Jeg er sikker på at hun gir den 10 poeng. La en finger langsomt gli langs hele ryggraden nedenfra og opp. Hold fingeren fast langs ryggraden og følg hver virvel og skive helt opp til nakkehåret.

Etter en stund kommer kroppen hennes til å pirres av lyst. Pudendusnerven som styrer følsomheten i kvinnens kjønnsorgan stimuleres av din følsomme hånd, og nytelsessignaler sendes med ekspressfart til kjønnsorganet hennes.

Blodet ruser ned til vagina og opphisselsen vokser. Her sitter mange følelser. Hvem har ikke hatt sommerfugler i magen? Roen innfinner seg når du masserer magen hennes og mellomgulvet med litt rosmarinolje som lindrer anspenthet og stress. Når pusten blir dyp og fri kan hun koble av og nyte sine erogene mage og dine beroligende og lekne hender. Masser i sirkler rundt magen, hold på til du kjenner at partneren slapper av.

Kyss henne forsiktig på munnen og vis at du vil ha henne. Din attrå øker hennes nytelse og får henne til å begynne å lengte etter penisen din. Området ligger nær kjønnsorganet, og dine langsomme kjærtegn blir både beroligende og opphissende. Innsiden av lårene er en bortgjemt erogen sone som sjelden berøres. Lårmusklene er spesielt mottagelige for tennende berøring siden de har kontakt med nervene i underlivet via festene i lysken.

Kjærtegn mykt og langsomt med følsomme fingertupper langs innsiden av lårene, forflytt deg rytmisk så nær kjønnsleppene som du kan. Veksl mellom områdene til hun blir skikkelig opphisset.

Visste du at klitoris deler seg inne i kroppen? Disse forgreningene eller ben kan du kjenne om du legger en finger på den ene kjønnsleppen og trykker mens du fører fingeren forsiktig fra side til side. Bena føles omtrent som klitorisskaftet, men er smalere. G-punktet kan være vanskelig å finne fordi det både kreves åpenhet og riktig berøringsteknikk for at hun skal slappe av og nyte fullt ut. Vær lydhør og la henne guide deg frem til det nytelsesfulle området.

Sannsynligvis finnes det enda flere ekstrafølsomme punkter i vagina. Kos med henne først når hun har blitt skikkelig kåt, ellers er risikoen stor for at det bare gjør vondt. Før fingrene inn i vagina. Trykk oppover-fremover, mot den fremste skjedeveggen noen centimentre innover, beveg fingrene frem og tilbake.

Når orgasmen kommer skal hun ikke holde igjen, men slippe seg løs. Kvinnen har flere nytelsespunkter i vaginaen. Noen kvinner kan også ha en følelsesnedsetting i klitoris og for dem er G-punktet kanskje den eneste muligheten for å få orgasme. For dem som har problemer med å få orgasme på andre måter kan stimulering av vaginas fremvegg være det beste knepet.

Tror jeg ville hatt en jente, som også ville slikke meg. Det er jo så godt. Mannen min har jo den kuken jeg trenger, men en kvinnetunge er det lille ekstra. Artig hvor positive dere plutselig ble angående prostitusjon.

Ja, det er rart det der, at stimulering av kjønnsorganer til orgasme liksom skal ha noe med sex å gjøre Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Massasje » Familie, samliv og seksualitet » Seksualitet. Sign in to follow this    Followers 1.

Prev 1 2 Next Page 1 of 2. Guest Hege   0 0. Report post  ·  1. Posted October 25, Jeg lurer på om noen her inne vet om det er mulig å få sensuell massasje her i norge. Der kunne jeg velge mellom mann, eller kvinne. Hun kunne virkelig sine saker. Så ble jeg mye flinkere til å gjøre det selv og. Finnes sikkert ikke noe slikt her i landet. Share this post Link to post Share on other sites. Guest Gjest   0 0. Report post  ·  2.

Report post  ·  3. Posted October 26, Så måtte jeg snu meg på magen, og samme behandlingen fra tærne til hodet. Så det frister til mer.. Report post  ·  4. Posted October 27, Noen av stedene som tilbyr Thaimassasje kan onanere deg i tillegg til massasjen. Guest men   0 0. Report post  ·  5. Report post  ·  6. Guest Husmor   0 0. Report post  ·  7.

Posted October 28, Report post  ·  8. Report post  ·  9. Sex er også utrolig deilig og sunt for kroppen, vil det si at det er greit å kjøpe sex? Report post  ·  Er det helt iorden da, det betales ikke mer enn vanlig massasje, og da er det ikke sexkjøp. Er det selve overrekkelsen av kontanter som er det grusomme? Er du plutselig en kjøper av sex da? Den personen har massert meg så jeg fikk orgasme. Ferdig med den saken. Å ja,, jeg vil gjerne gjøre det igjen. Min mann kjenner også til dette.

Og hva synes du om saken da? Lena80   7. Dette høres jo deilig ut Ser ut til at det er mulig i Norge også. Husmor, fikk han pule deg også? Det må jo være vidunderlig å få en slik full kropsmassasje og avslutte det hele med en orgasme.

Mannen min har jo den kuken jeg trenger, men en kvinnetunge er det lille ekstra Blir varm bare ved tanken Posted October 29, Nesten alle thai-massasje-stedene i Oslo tilbyr dette.

klitorisen tantrisk massasje

Klitorisen tantrisk massasje -

Og tro ikke at du må være profesjonell massør for å gi god massasje. Sex chat View live sex cams, chat with sexy models and direct. Send til e-postadresse Ditt navn Din e-postadresse. Tantra oslo Massasje date escort agency thailand 4. Bena føles omtrent som klitorisskaftet, men er smalere.

Når pusten blir dyp og fri kan hun koble av og nyte sine erogene mage og dine beroligende og lekne hender. Masser i sirkler rundt magen, hold på til du kjenner at partneren slapper av.

Kyss henne forsiktig på munnen og vis at du vil ha henne. Din attrå øker hennes nytelse og får henne til å begynne å lengte etter penisen din. Området ligger nær kjønnsorganet, og dine langsomme kjærtegn blir både beroligende og opphissende.

Innsiden av lårene er en bortgjemt erogen sone som sjelden berøres. Lårmusklene er spesielt mottagelige for tennende berøring siden de har kontakt med nervene i underlivet via festene i lysken. Kjærtegn mykt og langsomt med følsomme fingertupper langs innsiden av lårene, forflytt deg rytmisk så nær kjønnsleppene som du kan.

Veksl mellom områdene til hun blir skikkelig opphisset. Visste du at klitoris deler seg inne i kroppen? Disse forgreningene eller ben kan du kjenne om du legger en finger på den ene kjønnsleppen og trykker mens du fører fingeren forsiktig fra side til side. Bena føles omtrent som klitorisskaftet, men er smalere.

G-punktet kan være vanskelig å finne fordi det både kreves åpenhet og riktig berøringsteknikk for at hun skal slappe av og nyte fullt ut. Vær lydhør og la henne guide deg frem til det nytelsesfulle området. Sannsynligvis finnes det enda flere ekstrafølsomme punkter i vagina. Kos med henne først når hun har blitt skikkelig kåt, ellers er risikoen stor for at det bare gjør vondt.

Før fingrene inn i vagina. Trykk oppover-fremover, mot den fremste skjedeveggen noen centimentre innover, beveg fingrene frem og tilbake. Når orgasmen kommer skal hun ikke holde igjen, men slippe seg løs. Kvinnen har flere nytelsespunkter i vaginaen. Noen kvinner kan også ha en følelsesnedsetting i klitoris og for dem er G-punktet kanskje den eneste muligheten for å få orgasme. For dem som har problemer med å få orgasme på andre måter kan stimulering av vaginas fremvegg være det beste knepet.

I mange kulturer anses føttene å være seksuelt ladete, mange pynter dem med tåringer. Og fotmassasje er en naturlig del av forspillet. Å smøre inn og massere sin elskedes føtter med velduftende olje øker vitaliteten i kroppen hennes. Under fotsålen finnes dessuten en rekke reflekspunkter som får den seksuelle energien til å flyte.

Olje inn føttene hennes og konsentrer deg om alle trykkpunkter som ligger og venter på å bli oppdaget. Masser først hele foten til den slapper av. La så lillefingeren gli ned langs innsiden av tærene. Stimuler stortåen ved å holde den mellom tommel og pekefinger.

Noen kvinner kvier seg for å motta oralsex fordi de tror de smaker og lukter vondt. Kvinnens orgasme Kvinnens orgasme er - takket være ny forskning  - ett av flere områder der seksualiteten må fortelles på nytt. Artikkelinfo Relaterte tekster Hva er klitoris? Fra Cupidos arkiv Cupido har i over 30 år rapportert om seksualitetens betydning for mestringsevne, selvaktelse, livskvalitet og helse.

Innhold i Cupido på nett: På nett siden Cupido Grupper Gruppekategorier for medlemsstyrte grupper i Cupido Club: Det seksuelle mangfold - For medlemmer med sammenfallende interesser.

Geografi - For medlemmer med interesser i samme geografiske område. Kultur - For de kulturinteresserte. Reiser - For reiseinfo og reisevenner. Cupido Treff - For arrangører og arrangementskomiteer. Sex som fag - For oss som jobber med seksualitet og samliv. For oss som bor i Danmark - For danske medlemmer og deres venner. Kontakt Kundeservice Pressekontakt Abonnement Annonsering. Det er helt ok å improvisere, og det viktige er at dere ikke mister kroppskontakten underveis.

Ikke glem noen deler av kroppen under massasjen. Bruk masse olje; jo glattere jo bedre. Nettopp derfor er det kjekt med et lakklaken , så ikke oljen trekker seg ned i madrassen og lager flekker. Ta olje i hendene og varm den litt, før du smører den utover partneren. Start med hendene på partnerens hender og bruk et langt, bestemt drag oppover armene, over skulderene, nedover ryggen, rumpa og bena.

Helt ned til tærne. Så starter du ved tærne og gjør den samme bevegelsen motsatt vei. Når partneren snur seg rundt repeterer du dragene på forsiden av kroppen. Hendene kan gi spennende fornemmelser… Tomlene, håndflaten og fingrene kan gi en ny dimensjon til massasjen. Uansett hva slags massasjestrøk du bruker, kan du eksperimentere med forskjellige teknikker.

Plasser for eksempel tomlene nederst ved korsryggen og før de bestemt, men mykt, oppover langs ryggraden, oppover armene eller bena. Plasser en hånd på hver av rumpeballene og beveg dem i motsatte retninger av hverandre. Eller sett deg overskrevs på partneren med ansiktet ditt mot hans ben, og massér innsiden av lårene samtidig som du massérer rumpeballene.

Legg pungen hans i en koppformet oljet hånd og la den andre hånden forme en ring rundt roten av penis, la hånden gli opp og ned langs skaftet.

Legg penisen hans mot magen og bruk håndflaten til å presse forsiktig samtidig som du stryker undersiden av penis. Bruk en hånd til å stryke skaftet samtidig som du bruker fingrene på den andre hånden i en vridende bevegelse opp mot penishodet. Nesten som om du skulle skvise en appelsin, bare mer forsiktig. For å massére den følsomme strengen: Lokk fingrene om penisen hans og la tomlene forsiktig massére dette punktet.

Bruk fingrene eller tommelen for å lage lette sirkler rundt hans anus, og press forsiktig mot området mellom anus og testiklene.

Leave a Reply